Verloskundigen Lelystad

Wel of geen zwangerschapscursus?

Waarom Kiezen voor een Zwangerschapscursus

Zwangerschap is een tijd van grote verandering, zowel lichamelijk als mentaal, vooral als het je eerste keer is. Je betreedt onbekend terrein met de bevalling en de eerste weken na de geboorte van je baby. Hoewel je ongetwijfeld tips krijgt van vrienden en familie, is je eigen voorbereiding op deze periode essentieel.

Zwangerschapscursussen zijn ontworpen om je voor te bereiden op wat er komen gaat en om je te ondersteunen tijdens deze fase van je leven. Of je nu praktisch advies zoekt, behoefte hebt aan de gezelligheid van andere aanstaande moeders, of jezelf en je partner wilt voorbereiden op de komst van jullie kindje, er is een cursus die aan jouw behoeften voldoet. Bovendien zijn zwangerschapscursussen niet alleen informatief, maar bieden ze ook de kans om nieuwe vrienden te maken, of je nu recentelijk verhuisd bent of gewoon wat extra gezelschap zoekt tijdens je zwangerschap. Je kunt ervoor kiezen om de cursus samen met je partner te volgen of individueel. Het draait allemaal om wat het beste bij jou past.

Hieronder delen we een aantal cursussen waar we positieve ervaringen mee hebben:

VitaalOveral: Voor een Actieve Zwangerschap

Bij VitaalOveral draait het om meer dan alleen een groeiende buik. Onze outdoor Powermama-training is speciaal ontworpen voor aanstaande moeders, beschikbaar vanaf de 16e week van je zwangerschap tot aan de bevalling, en je kunt zelfs na de geboorte weer deelnemen. VitaalOveral biedt ook zwangerschapsyoga en volledige zwangerschapscursussen in samenwerking met een bekkentherapeut. Voor na de bevalling hebben we Core Restore om je snel weer in vorm te krijgen. Bezoek www.VitaalOveral.nl voor meer informatie.

Samen Bevallen: Bereid je Samen met je Partner voor op de Geboorte

Samen Bevallen biedt zowel praktische informatie als waardevolle technieken die je samen met je partner kunt toepassen tijdens de bevalling. Deze cursus wordt gegeven in Elburg, Harderwijk en Zwolle. Klik hier voor meer informatie.

Zwangerschapszwemmen: Blijf Fit en Ontspannen

Zwemmen is een uitstekende sport tijdens de zwangerschap. Ontspan in het water, voel je lichter en beweeg soepeler. Zwangerschapszwemmen wordt aangeboden bij De Koploper in Lelystad.

Fijn Zwanger: Praktische Tips en Oefeningen voor Aanstaande Ouders

Fijn Zwanger biedt een intensieve bevalcursus boordevol praktische tips en oefeningen voor aanstaande ouders. Lees meer op FijnZwanger.nl.

Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding: Samen de Zwangerschap Ervaren

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is een unieke kans voor jou en je partner om samen deze reis te ervaren, al vanaf de 20e week van je zwangerschap. Meer informatie vind je op www.suguna.nl.

NVFB-ZwangerFit®: Blijf Fit Tijdens de Zwangerschap

NVFB-ZwangerFit® start vanaf de 15e week van je zwangerschap. Wekelijkse actieve oefeningen helpen je kracht en conditie op peil te houden, terwijl je ook theoretische kennis opdoet over zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Schrijf je in op Kerngezond.eu.

Zwangerschapsyoga: Soepel en Vitaal Zwanger

Zwangerschapsyoga bereidt je voor op de bevalling en helpt je soepel en vitaal te blijven tijdens de zwangerschap. Bel het Fysiotherapie en Yogacentrum op 0321-336048 en vraag naar de cursus van Petra Valkenburg voor meer informatie.

error: Bescherme content.
nl_NLDutch