Verloskundigen Lelystad

Ons kleinschalige team verloskundigen

Als je zwanger bent en op zoek gaat naar een verloskundige in Lelystad, wil je ook graag weten met wie je te maken krijgt in je zwangerschap. Je wil je immers volledig op je gemak voelen met degenen die jullie zullen begeleiden. Het is onze overtuiging dat een hechte relatie met je verloskundigen een aanzienlijk verschil kan maken in hoe jullie de zwangerschap en bevalling zullen ervaren.

Bij Verloskundigen Lelystad begrijpen we dit als geen ander. We zijn hier niet alleen om voor jullie te zorgen, maar ook om jullie beter te leren kennen, om te begrijpen wat jullie uniek maakt. Daarom nodigen we jullie graag uit om meer over ons te ontdekken. Leer wie wij zijn, waar we vandaan komen en waarin we geloven. We zijn ervan overtuigd dat wanneer jullie ons beter leren kennen, we een sterkere band kunnen opbouwen en samen de best mogelijke zorg kunnen bieden die volledig bij jullie past.

Verloskundige in Lelystad Sanne

Sanne

Praktijkhouder & verloskundige

Mijn naam is Sanne, verloskundige en praktijkhouder van Verloskundigen Lelystad. Ik heb heel bewust een kleinschalige verloskundigenpraktijk opgericht omdat ik van mening ben dat je alleen de best mogelijke zorg kunt bieden als je je zwangeren en partners echt kent. Het is namelijk belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in mij als zorgverlener, maar ook dat jullie altijd bij mij terecht kunnen voor jullie gevoel. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie te mogen leren kennen en natuurlijk vertel ik hieronder nog iets meer over mijzelf:

Ik ben 29 jaar, geboren en getogen in Amersfoort. De praktijk in Lelystad kenmerkt zich door kleinschalige zorg met maximaal 5 verloskundigen. 

Als verloskundige streef ik naar openheid en eerlijkheid. Ik ben er om jou echt te begrijpen, zelfs als niet alles in woorden is uit te drukken. Mensen zeggen over mij dat ik een betrokken en warme verloskundige ben, met een vleugje nuchtere humor. Tijdens je zwangerschap zal ik met aandacht naar je luisteren, je voorzien van de benodigde informatie en tijdens (maar natuurlijk ook na) de bevalling zal ik er zijn als jouw steun en toeverlaat. Misschien overwegen jullie wel een prachtige badbevalling? Laten we samen een mooie tijd tegemoet gaan. Tot snel!

Tijdens het spreekuur of de dienst kunnen jullie ook Jasmijn tegenkomen. Jasmijn is geboren in Zeeland, maar staat zo achter onze werkwijze van een kleinschalige verloskundigenpraktijk dat zij speciaal naar Flevoland is gekomen. Jasmijn is een verloskundige in hart en nieren en zal zich altijd voor jullie wensen inzetten. Hieronder stelt Jasmijn zichzelf voor:

Verloskundige in Lelystad Jasmijn

Jasmijn

Verloskundige

“Hoi allemaal, mijn naam is Jasmijn en vol trots mag ik zeggen dat ik vanaf januari 2024 deel mag uitmaken van Verloskundigen  Lelystad! Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en er samen een mooie tijd van te maken. Iedere vrouw, iedere zwangerschap en iedere bevalling is uniek. Ik vind het belangrijk om hier als verloskundige in de begeleiding ook rekening mee te houden. Ik wil jullie graag begeleiden op een manier die bij jullie past. Mijn doel is om er samen met jullie een mooie ervaring van te maken, zodat jullie vol vertrouwen en liefde aan dit bijzondere nieuwe hoofdstuk kunnen beginnen. Veel liefs en hopelijk tot snel!” – Jasmijn

Omdat wij regelmatig bijscholingen volgen of soms eens een dagje vrij zijn, starten binnenkort twee lieve collega verloskundigen: Nomy en Lieke. Hieronder stellen Nomy en Lieke zich vast voor:

Verloskundige in Lelystad Nomy

Nomy

Verloskundige

“Lieve zwangeren en partners, mijn naam is Nomy en met veel plezier mag ik binnenkort het team komen versterken van Verloskundigen Lelystad. Ik heb er ongelofelijk veel zin in! Wat jullie van mij als verloskundige kunnen verwachten is dat ik een open en eerlijk persoon ben, ik bied graag een luisterend oor en ik sta in voor een passende persoonlijke begeleiding, want geen enkele zwangerschap en bevalling is hetzelfde. Mijn doel is ervoor zorgen dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op een mooie zwangerschap/bevalling en dat jullie met een gerust hart kunnen beginnen aan een nieuwe fase in jullie leven. Ik hoop jullie allemaal snel te kunnen ontmoeten!” – Nomy
 
Verloskundige i.o. Lieke

Lieke

Verloskundige

“Hallo allemaal! Mijn naam is Lieke en ik kom uit Deventer. Ik verheug mij er op om in deze warme en kleinschalige verloskundigenpraktijk te komen werken vanaf de zomer. Ik ben ontzettend trots dat ik deel uit mag maken van dit zorgzame team en dat ik jullie mag begeleiden tijdens deze bijzondere periode. Als verloskundige is mijn focus om jullie zwangerschap en bevalling zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen en ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden. Ik vind persoonlijke zorg en vertrouwen ontzettend belangrijk en ik ben hier om echt naar jullie te luisteren. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als er vragen zijn of als er iets is waarover je wilt praten. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen en deze bijzondere reis samen met jullie te maken! Hopelijk tot snel” – Lieke
Anna Verloskundige bij Verloskundigen Lelystad

Anna

verloskundige

Hallo lieve vrouwen en partners.
Mijn naam is Anna. Ik mag mijzelf nu een aantal jaren verloskundige noemen en ben twee jaren werkzaam geweest in Zwitserland, waar ik mij mocht inzetten als verloskundige waarbij ik regelmatig 2 tot 3 bevallingen per dag deed. Ik ben een gezellig, eerlijke en sympathische verloskundige met een liefde voor het vak.

Elke zwangerschap is voor mij uniek en bijzonder en ik vind het daarom ook belangrijk om een luisterend oor te bieden en de nodige zorg en informatie te geven die aansluit bij de vragen en de wensen van jullie. Ik begeleid en ondersteun jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed op een manier die echt bij jullie past. Ik verheug me erop om jullie te leren kennen, tot snel!

Noémi

Verloskundige & Echoscopiste

Graag stel ik mij even voor aan jullie. Mijn naam is Noémi, 27 jaar en inmiddels mag ik mij al 5 jaar verloskundige noemen. Sinds 2 jaar ben ik ook werkzaam als echoscopiste. Het is erg leuk en mooi om echo’s te mogen maken als toevoeging op het vak. 
In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker buiten te zijn, te rommelen in onze pluktuin of te zeilen op het Ketelmeer, waar onze zeilboot ligt. 
Ik kijk ernaar uit om als echoscopiste bij Verloskundigen Lelystad te werken. Misschien tot snel!

error: Bescherme content.
nl_NLDutch