Verloskundigen Lelystad

Plan je eerste afspraak

Gratis geslachtsbepalingsecho bij aanmelding
Aanmelden kan ook in het weekend!

Inschrijven

Inschrijven bij Verloskundigenpraktijk Lelystad Lelystad

Welkom bij Verloskundigen Lelystad, wat leuk dat je overweegt je in te schrijven bij ons. Wij zijn een caseload praktijk in Lelystad en bieden uitgebreide zorg en begeleiding rondom jouw kinderwens (als je nog niet zwanger bent, maar dit wel heel graag wil worden), tijdens jouw zwangerschap, bevalling en/of de kraamweek.

Wil je graag dat wij jou begeleiden tijdens de zwangerschap en erna? Schrijf je dan bij ons in. Voor advies rondom zwanger worden of het plaatsen van een spiraaltje hoef je je niet in te schrijven, je mag dan gewoon contact met ons opnemen via de mail of door ons te bellen.

Wanneer inschrijven?

Zodra je een positieve zwangerschapstest hebt, kun je je bij ons inschrijven. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier, door te mailen of je mag ons natuurlijk ook bellen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak.

Online Formulier

Wij hebben geprobeerd het inschrijven zo makkelijk mogelijk te maken voor je. Vul eenvoudig ons online inschrijfformulier in. Het is snel, makkelijk en je kunt het doen op een moment dat het jou goed uitkomt. Nadat je het formulier hebt verstuurd, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

E-mail

Wil je graag een gratis afspraak maken voor het kinderwensspreekuur, waarbij je advies krijgt rondom zwanger worden? Of wil je graag een spiraaltje laten plaatsen? Of heb je gewoon een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@verloskundigenlelystad.nl met je contactgegevens en eventuele vragen of opmerkingen. Let op: voor vragen over lichamelijke klachten zoals pijn, ziek zijn of bloedverlies willen we je vragen telefonisch  contact op te nemen. De mail is alleen voor niet-dringende vragen.

Telefonisch

Vind je het sowieso fijner om te bellen? Dat mag natuurlijk ook! Je kunt je aanmelden via 06 53 65 91 91. Welke manier je ook kiest om je in te schrijven, wij zullen altijd binnen 24 uur contact met je opnemen om je inschrijving te bevestigen.

Gratis kinderwensgesprek

Ook bij een kinderwens en advies voor een gezonde zwangerschap kun je bij ons terecht. Of je nu al langere tijd probeert om zwanger te worden of pas net begonnen bent, dat maakt helemaal niets uit. Het kinderwens gesprek is gratis, wij helpen namelijk graag om de kans op een spontane zwangerschap te vergroten. Stuur ons een mailtje via info@verloskundigenlelystad.nl of bel ons via 06-42610199 voor het maken van een afspraak.

Locatie

Je kunt je bij ons aanmelden als je binnen een straal van 10 km van Lelystad woont. Twijfel je of je misschien te ver weg woont? Bel dan gerust om te overleggen. Meer lezen over de locatie? Klik dan hier

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in onze praktijk en kijken uit naar je komst!

Locatie

Badweg 21, 8223 PA, Lelystad

Bevalling & spoed

06 53 65 91 91

Niet dringende vragen:

info@verloskundigenlelystad.nl

error: Bescherme content.
nl_NLDutch