Verloskundigen Lelystad

Verloskundigen Lelystad

Verloskundigen Lelystad, persoonlijk en warm

Ben je op zoek naar een verloskundige in Lelystad waar persoonlijke zorg centraal staat? Dan heet ik je van harte welkom in mijn verloskundigenpraktijk. Samen met 4 collega verloskundigen willen we jou persoonlijke en warme zorg bieden. Zo staat voldoende tijd en persoonlijke benadering centraal en hebben we bewust een klein team. Lees gerust verder op de website en dan hopen we je binnenkort te mogen verwelkomen.

Eén-op-één begeleiding

Verloskundigen Lelystad is een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Lelystad. Een kleinschalige verloskundigenpraktijk kent een speciale benadering van zwangerschapszorg die draait om persoonlijke aandacht en betrokkenheid. In plaats van veel verschillende zorgverleners te zien tijdens je zwangerschap, zie je maar een paar gezichten en is er overwegend één verloskundige die je het meest ziet. Omdat iedereen een keer verhinderd of ziek kan zijn, of een dagje vrij mag hebben, werken we in een klein team van 5 verloskundigen. Omdat je nooit meer dan 5 verloskundigen ziet, betekent dit dat je bij jouw bevalling altijd een bekende zult zien. Dat is wel zo fijn, toch?

Niet alleen medische controles

Het mooie aan een kleinschalige verloskundigenpraktijk is dat er niet alleen naar je medische behoeften wordt gekeken, maar ook naar jou als persoon. Zo zijn wij ook geïnteresseerd in jouw wensen, zorgen en angsten en stemmen wij de zorg daarop af. Deze persoonlijke aanpak creëert een bijzondere band en vertrouwen tussen jou, je partner en ons als verloskundigen.

Geen nummer, wij zien jou echt

Bij Verloskundigen Lelystad ben je dus geen nummer; wij zien iedere zwangere en haar partner als uniek. Wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden en horen graag van jou wat je behoeften zijn. Wordt de zorg rondom jouw zwangerschap en/of bevalling toch medisch? Dan komen wij na de geboorte van de baby natuurlijk bij je thuis voor de kraamvisites. Wil je alvast meer over ons lezen? Klik dan op ‘over ons’ onder onze foto’s.

error: Bescherme content.
nl_NLDutch