Verloskundigen Lelystad

Waarom Verloskundigen Lelystad anders is

Bij Verloskundigen Lelystad zetten we ons in voor uitgebreide zorg tijdens jouw zwangerschap, bevalling, kraamweek en nacontrole. Ontdek op deze pagina zowel de standaard als de unieke extra zorg die wij bieden, ontworpen om jouw ervaring zo persoonlijk en ondersteunend mogelijk te maken.

Standaard verloskundige zorg omvat:

 • Spreekuurcontroles van 10 minuten voor medische checks, informatie en planning van vervolgafspraken
 • Gemiddeld 13 controles gedurende de zwangerschap
 • Drie standaard echo’s bij 10, 13, en 20 weken zwangerschap, met extra echo’s bij medische noodzaak
 • Begeleiding bij thuis- of poliklinische bevallingen
 • Drie kraamvisites in de eerste week na de bevalling
 • Een nacontrole zes weken na de bevalling, voor thuis- of poliklinisch bevallen moeders

Verloskundige zorg door Verloskundigen Lelystad biedt extra’s zoals:

 • Langere spreekuurcontroles van 20 minuten, inclusief uitgebreide gesprekken en medische checks, zonder dat dit ten koste gaat van jouw tijd met de verloskundige
 • Een toename naar gemiddeld 15 controles, plus de optie voor extra controles naar behoefte
 • Een extra vroege echo bij 7 weken, gratis aangeboden, naast de standaard echo’s en 4 extra groei echo’s met ons verwenpakket, ook zonder medische indicatie
 • Uitgebreidere begeleidingsopties bij de bevalling, inclusief sommige medische situaties die normaal door het ziekenhuis worden behandeld
 • Vier kraamvisites, voor nog meer ondersteuning thuis na de bevalling
 • Nacontrole na zes weken, ongeacht het type bevalling
 • Een kinderwensconsult voor toekomstige zwangerschapsplanning
 • De mogelijkheid om met jouw verloskundige te chatten voor vragen en advies

Lees meer over onze unieke aanpak en diensten op de pagina van onze verloskundigenpraktijk in Lelystad. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en je te begeleiden met de zorg en ondersteuning die je verdient tijdens deze bijzondere tijd.

Ervaringen van andere moeders (en vaders!)

Marielle

Zwangere

Wij zijn gedurende onze zwangerschap, de bevalling en de nazorg heel goed geïnformeerd en begeleid door deze Verloskundigen. Het contract verliep veel prettig en door de verschillende georganiseerde informatieavond en centering bijeenkomsten werd je niet alleen individueel begeleid gedurende je zwangerschap maar kwam je ook in contact met "lotgenoten" en kon je je ervaringen met elkaar delen.
24 april 2024
Tekeli

Zwangere

Gedurende de zwangerschap ben ik zeer goed begeleid door alle betrokkenen verloskundigen. Eind maart heb ik onder begeleiding van Jasmijn en Sanne mogen bevallen. Zij hebben goed geluisterd naar de wensen. Door vooraf en tijdens de hele zwangerschap goed te communiceren heb ik een heel prettig gevoel bij de praktijk, ook de nazorg heb ik als prettig ervaren tijdens de kraamweek. Voornamelijk de communicatief zorg van de assistentes is heel erg goed. In elk proces staan zij je vriendelijk te woord. Als je tussentijds vragen hebt, doen ze er alles aan om je te helpen!
12 april 2024
Hanna

Zwangere

Ondanks dat ik bijna mijn hele zwangerschap nog op controle was bij de ouder eigenaren heb ik mij altijd op mijn gemak gevoelt bij de nieuwe eigenaresse en werkneemster. Ook zijn de dames achter de telefoon lieve dames. Altijd even een gezellig praatje. Bedankt voor alles.
19 maart 2024
Gosia

Zwangere

Goede zorg. Zeer leuke sfeer. Ik raad het aan toekomstige ouders aan.
18 maart 2024
Berdina

Zwangere

Dankbaar voor de goede zorg. En er wordt echt naar je geluisterd. Er is tijd en ruimte voor je vragen.
17 maart 2024
Josje

Kraamverzorgster

Wat fijne praktijk om mee samen te werken. Ik heb Sanne en Jasmijn als betrokken ervaren in het kraamgezin. De ouders fijne begeleiding gegeven die ze als zeer positief hebben ervaren. Ook als kraamverzorgende korte lijnen ervaren als erg prettig. Ik kijk uit om jullie weer tegen te komen in de gezinnen.
15 maart 2024
Amanda

Zwangere

Maart vorig jaar kwam ik voor het eerst bij deze verloskundigen. Na een lief telefoontje van Judith werd er een afspraak gemaakt voor de eerste echo. Helaas had ik voor die tijd al een miskraam. Ik ben toen heel goed begeleid en kreeg ook tips om het weer te proberen. Vanaf afgelopen jaar augustus loop ik weer bij deze verloskundigen. Ik ben nu ondertussen bijna 34 weken zwanger en ondanks alle vervelende dingen die ik heb meegemaakt voel ik mij sterk door alle dames van deze praktijk. Ik vind de aankomende bevalling heel spannend maar ik vertrouw erop dat het goed gaat komen onder begeleiding van een van de verloskundige.
14 maart 2024
Nikki

Zwangere

Fijne praktijk die met je mee denkt.
5 maart 2024
Vorig
Volgende

error: Bescherme content.
nl_NLDutch