Verloskundigen Lelystad

Waarom Verloskundigen Lelystad anders is

Bij Verloskundigen Lelystad zetten we ons in voor uitgebreide zorg tijdens jouw zwangerschap, bevalling, kraamweek en nacontrole. Ontdek op deze pagina zowel de standaard als de unieke extra zorg die wij bieden, ontworpen om jouw ervaring zo persoonlijk en ondersteunend mogelijk te maken.

Standaard verloskundige zorg omvat:

 • Spreekuurcontroles van 10 minuten voor medische checks, informatie en planning van vervolgafspraken
 • Gemiddeld 13 controles gedurende de zwangerschap
 • Drie standaard echo’s bij 10, 13 en 20 weken zwangerschap, met extra echo’s bij medische noodzaak
 • Begeleiding bij thuis- of poliklinische bevallingen
 • Drie kraamvisites in de eerste week na de bevalling
 • Een nacontrole zes weken na de bevalling, voor thuis- of poliklinisch bevallen moeders

Verloskundige zorg door Verloskundigen Lelystad biedt extra’s zoals:

 • Taalondersteuning voor internationale cliënten: Engels, Duits, Italiaans en Spaans
 • Verloskundige patiënten informatie beschikbaar in 22 talen 
 • Langere spreekuurcontroles van 20 – 30 minuten, inclusief uitgebreide gesprekken en medische checks, zonder dat dit ten koste gaat van jouw tijd met de verloskundige
 • Indien gewenst, hulp bij inschrijving kraamzorg
 • Een toename naar gemiddeld 15 controles, plus de optie voor extra controles naar behoefte
 • Een extra vroege echo bij 7 weken, gratis aangeboden, naast de standaard echo’s en 4 extra groei echo’s met ons verwenpakket, ook zonder medische indicatie
 • Uitgebreidere begeleidingsopties bij de bevalling, inclusief sommige medische situaties die normaal door het ziekenhuis worden behandeld
 • Vier kraamvisites, voor nog meer ondersteuning thuis na de bevalling
 • Nacontrole na zes weken, ongeacht het type bevalling
 • Een kinderwensconsult voor toekomstige zwangerschapsplanning
 • De mogelijkheid om met jouw verloskundige te chatten voor vragen en advies

Bij Verloskundigen Lelystad leveren wij méér dan alleen de standaard zorg. Met onze extra diensten zorgen wij ervoor dat u tijdens én na uw zwangerschap de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

Ervaringen van andere moeders (en vaders!)

Jamie K.

Kraamvrouw

Wij zijn heel tevreden met de goede zorg en service van verloskundigen dronten. Dag en nacht zijn ze beschikbaar en doen keihard hun best om het voor jou goed te regelen. De service in de praktijk is voor mij top geweest en ook richting de bevalling deden ze hun uiterste best om alles comfortabel voor mij te maken
30 Juni 2024
Amber en Jerrett Oosterman

kraamvrouw

Ik heb een hele fijne kraamweek gehad mede dankzij de verloskundigen Dronten. Ikzelf was mijn hele zwangerschap medisch maar ondanks dat werd ik wel elke 3 weken even gebeld om te vragen hoe het met me ging. Ook tijdens de kraamweek boden ze een luisterend oor en op het moment dat ik aangaf dat het even niet zo goed ging kwamen ze ook gelijk in actie en zijn zelfs nog een keer extra langsgekomen. Heel erg bedankt voor deze fijne ervaring!
29 juni 2024
Kimberly L

kraamvrouw

Vanaf donderdag 28 september 2023 hebben wij onze afspraken bij deze verloskundigenpraktijk gehad. Wij hebben bewust voor deze praktijk gekozen en zouden zo opnieuw voor deze praktijk kiezen. Zowel het oude als het nieuwe team vonden wij erg fijn. We hebben onze controle afspraken bij Sanne, Jasmijn en Lieke gehad en de (na)controles bij ons thuis waren met Sanne en Anne. Gedurende de zwangerschap zijn wij goed geïnformeerd en begeleid. Bedankt voor alles
8 juni 2024
Marielle

kraamvrouw

Wij zijn gedurende onze zwangerschap, de bevalling en de nazorg heel goed geïnformeerd en begeleid door deze Verloskundigen. Het contract verliep veel prettig en door de verschillende georganiseerde informatieavond en centering bijeenkomsten werd je niet alleen individueel begeleid gedurende je zwangerschap maar kwam je ook in contact met "lotgenoten" en kon je je ervaringen met elkaar delen.
24 april 2024
Tekeli

kraamvrouw

Gedurende de zwangerschap ben ik zeer goed begeleid door alle betrokkenen verloskundigen. Eind maart heb ik onder begeleiding van Jasmijn en Sanne mogen bevallen. Zij hebben goed geluisterd naar de wensen. Door vooraf en tijdens de hele zwangerschap goed te communiceren heb ik een heel prettig gevoel bij de praktijk, ook de nazorg heb ik als prettig ervaren tijdens de kraamweek. Voornamelijk de communicatief zorg van de assistentes is heel erg goed. In elk proces staan zij je vriendelijk te woord. Als je tussentijds vragen hebt, doen ze er alles aan om je te helpen!
12 april 2024
Hanna

kraamvrouw

Ondanks dat ik bijna mijn hele zwangerschap nog op controle was bij de ouder eigenaren heb ik mij altijd op mijn gemak gevoelt bij de nieuwe eigenaresse en werkneemster. Ook zijn de dames achter de telefoon lieve dames. Altijd even een gezellig praatje. Bedankt voor alles.
19 maart 2024
Gosia

kraamvrouw

Goede zorg. Zeer leuke sfeer. Ik raad het aan toekomstige ouders aan.
18 maart 2024
Berdina

kraamvrouw

Dankbaar voor de goede zorg. En er wordt echt naar je geluisterd. Er is tijd en ruimte voor je vragen.
17 maart 2024
Josje

Kraamverzorgster

Wat fijne praktijk om mee samen te werken. Ik heb Sanne en Jasmijn als betrokken ervaren in het kraamgezin. De ouders fijne begeleiding gegeven die ze als zeer positief hebben ervaren. Ook als kraamverzorgende korte lijnen ervaren als erg prettig. Ik kijk uit om jullie weer tegen te komen in de gezinnen.
15 maart 2024
Amanda

kraamvrouw

Maart vorig jaar kwam ik voor het eerst bij deze verloskundigen. Na een lief telefoontje van Judith werd er een afspraak gemaakt voor de eerste echo. Helaas had ik voor die tijd al een miskraam. Ik ben toen heel goed begeleid en kreeg ook tips om het weer te proberen. Vanaf afgelopen jaar augustus loop ik weer bij deze verloskundigen. Ik ben nu ondertussen bijna 34 weken zwanger en ondanks alle vervelende dingen die ik heb meegemaakt voel ik mij sterk door alle dames van deze praktijk. Ik vind de aankomende bevalling heel spannend maar ik vertrouw erop dat het goed gaat komen onder begeleiding van een van de verloskundige.
14 maart 2024
Nikki

kraamvrouw

Fijne praktijk die met je mee denkt.
5 maart 2024
Vorig
Volgende

Wat mag je van ons verwachten?

Als je zwanger bent, wil je natuurlijk de beste zorg voor jou en je ongeboren kind. Verloskundigen Lelystad biedt precies dat, met een service die niet alleen professioneel en veilig is, maar ook persoonlijk en toegankelijk. Hier zijn enkele redenen waarom aanstaande moeders voor Verloskundigen Lelystad zouden moeten kiezen:

24/7 bereikbaarheid:
De wetenschap dat je op elk moment van de dag of nacht bij iemand terecht kunt biedt een ongeëvenaarde gemoedsrust. Bij ons is er altijd een verloskundige beschikbaar om je zorgen te bespreken of vragen te beantwoorden.

Direct contact met je Verloskundige:
Wanneer je ons belt krijg je altijd de Verloskundige zelf aan de lijn, geen assistente. Zo hoef je nooit 2 keer je verhaal te doen en ben je altijd snel geholpen.

Klein en enthousiast team:
Een kleiner team betekent meer persoonlijke aandacht en zorg voor elke cliënt. Ons enthousiaste team van Verloskundigen Lelystad staat klaar om jou met open armen te ontvangen, je te ondersteunen en te begeleiden door je zwangerschap, bevalling en de periode daarna.

Laagdrempelig contact en persoonlijke aandacht:
Je bent geen nummer. Bij ons krijgt elke cliënt de persoonlijke aandacht die zij verdient. Ons team streeft ernaar een band op te bouwen met jou zodat je je altijd op je gemak voelt.

Professionaliteit en veiligheid voorop:
De veiligheid van jou en je baby staat altijd voorop. Met ons team van hooggekwalificeerde verloskundigen die de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied volgen, kun je vertrouwen op deskundige zorg.

Zorg op maat en van hoge kwaliteit:
Elke zwangerschap is uniek en bij ons wordt zorg op maat geboden die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Gratis vroege echo:
Een vroege echo biedt een eerste blik op je ongeboren kind. Dit wordt gratis aangeboden, waardoor je zonder extra kosten kunt genieten van dit bijzondere moment.

Flexibele spreekuren:
Met avondspreekuren en spreekuur op zaterdag past de zorg zich aan jouw schema aan, niet andersom. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de zorg die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Kinderwensspreekuur, spiraaltjes plaatsen en verwijderen en Centering Pregnancy:
Deze extra diensten bieden uitgebreide ondersteuning, niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook ervoor en erna. Dit toont aan dat Verloskundigen Lelystad complete zorgt biedt.

Volledig vijftalge zorg (Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans) en verloskundige informatie in 22 talen:
Taal mag geen barrière zijn voor kwaliteitszorg. Bij Verloskundigen Lelystad kun je rekenen op begrijpelijke communicatie, ongeacht je moedertaal.

Kiezen voor Verloskundigen Lelystad betekent kiezen voor een zorgverlener die begrijpt dat elke zwangerschap bijzonder is en verdient om met de grootste zorg en aandacht behandeld te worden. Met de uitgebreide diensten en toegewijde team bieden we een warme en veilige omgeving voor een van de belangrijkste periodes in je leven.

error: Bescherme content.
nl_NLDutch